Speranțe (m+f): Sâmbătă și duminică se dispută ultimele turnee ale sezonului regulat

tudor constantinescu volei ctf mihai
tudor constantinescu volei ctf mihai
CTF Mihai I nu a pierdut nici un set in actualul campionat de sperante
O parte dintre voleibaliștii și voleibalistele care participă la categoria speranţe au din nou un weekend plin. Este vorba de echipele care fac parte din grupe de cinci echipe, sau de cele care nu au putut disputa turneul al treilea, din cauza alegerilor.

Evident, o să vă rog să mă ajutați cu rezultatele înregistrate în aceste turnee. Mi le puteți transmite fie pe email, la contact@doarvolei.ro, fie pe pagina de Facebook sau pe Whatsapp, la numarul 0730660361. De asemenea, daca aveti poze, le astept cu mare interes.

Multă baftă tuturor!

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns