Speranțe (m+f): Turneele etapei a treia vor avea loc în acest weekend

Power Volleyball Baia Mare sperante
Power Volleyball Baia Mare sperante
Echipa de sperante a clubului CSM Power Volleyball Baia Mare

Jucătorii şi jucătoarele care participă la categoria speranţe încheie anul în forță. Se dispută turneele din etapa a treia a campionatului naţional.

În unele grupe știu că au început meciurile încă de vineri. Evident, o să vă rog, dacă doriți, să mă ajutați cu rezultatele înregistrate în aceste turnee. Mi le puteți transmite fie pe email, la contact@doarvolei.ro, fie pe pagina de Facebook sau pe Watsapp, la numarul 0730660361. De asemenea, daca aveti poze, le astept cu mare interes.

Multă baftă tuturor!


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns