Speranţe (f): Turneul final de speranţe la volei feminin se va juca la Braşov

agroland timisoara volei sperante feminin
agroland timisoara volei sperante feminin
Agroland Timisoara merge la Brasov in calitate de campioana la sperante

S-a stabilit azi şi gazda turneului final al campionatului de speranţe la volei feminin.

La sediul Federaţiei Române de Volei s-a stabilit azi gazda turneului final al campionatului de speranţe la volei feminin. Acesta va avea loc în prioada 4-8 mai, la Braşov, în organziarea clubului local Juvenil Nicolae Titulescu.

Sistemul de disputare e simplu, în grupă se joacă după sistemul ”fiecare cu fiecare”, după ocupantele primelor două locuri în serie vor juca în semifinale ”în cruce”, adică locul 1 din Seria 1 cu locul 2 din Seria a 2-a și invers. În ultima zi se vor disputa finala mare și finala mică. În turneul pentru locurile 5-8, ocupantele locurilor 3 și 4 din fiecare serie vor juca după același sistem ca cel din semifinale.


Cele două serii sunt urumătoarele:

Seria 1

CSS Bacău

CSS Târgoviște

ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brașov

LPS Cluj

 

Seria a 2-a

Dinamo

CSS 5 București

CSS Lugoj

Agroland Timișoara

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns