Start în campionatele de minivolei. 68 de echipe sunt înscrise la feminin și masculin

cs medgidia minivolei echipa medgidia

Cei mai mici voleibaliști și cele mai mici voleibaliste încep de azi campionatele rezervate categoriilor lor de vârstă.
S-au înscris în cele două competiții un total de 68 de echipe (41 în campionatul feminin de minivolei și 27 în campionatul masculin de minivolei), ceea ce înseamnă, având în vedere că pe foaie trebuie trecuți cel puțin 8 jucători, că se asigură o bază de 544 de jucători și jucătoare legitimate. Un lucru bun pentru volei și dătător de speranțe pentru că din acești copii se vor alege campionii de peste 5-6-7 ani.
Știu că cei care sunt implicați la echipe ca antrenori, jucători, părinți,arbitri, știu care este regulamentul, așa că nu o să îl mai repet aici, dacă cineva vrea să îl consulte o poate face consultând Regulamentul de minivolei pentru campionatul 2017 2018. Aici aveți toate detaliile legate de vârsta sportivilor, reguli de joc, date de disputare a turneelor din prima fază, dar și a celor semifinale și, apoi, finale.

Multă baftă tuturor și, dacă aveți rezultate si fotografii de la turneele la care participați, le aștept cu mare interes pentru a le publica sâmbătă și duminică. Modalitățile de comunicare sunt aceleasi ca de obicei, adica pagina de Facebook, adresa de e-mail: andrei@doarvolei.ro sau WhatsApp-ul, la numărul 0730660361.

 

cs medgidia minivolei echipa medgidia
Echipa de minivolei a CS Medgidia
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns