Start în campionatul de volei al cadeților și cadetelor. Iată programul primei etape

lapi dej campioni volei cadeti

Prima zi din octombrie este coincide cu startul întrecerilor în campionatele interne de volei. Primii care vor intra în competiție vor fi cadeții și cadetele.
Înainte de a vă prezenta programul primei etape, vă voi da câteva date generale despre această competiție. Echipele, după cum puteți vedea, sunt împărțite în mai multe serii, după criteriul geografic. Ele vor juca una împotriva celeilalte în etape programate la distanță de două săptămâni.

La masculin, competiția e rezervată jucătorilor născuți în 2001-2002 și mai mici, în vreme ce la feminin limita de vârstă este 2002-2003. E important de știut, deoarece echipele trebuie să aibă în permanență pe teren trei jucători din categoria de vârstă.

Există, desigur, așa cum v-ați obișnuit, criteriul înălțimii, condiția de talie fiind obligativitatea prezenței unui jucător de 1,90 sau mai înalt pe teren, iar la fete a unei jucătoare de 1,78 m sau mai înaltă. Dacă are prezenți pe teren pe toată durata meciului doi jucători sau două jucătoare cu talie, echipa respectivă primește un punct în plus în clasamentul seriei. Aceasta din urmă e o regulă aplicată doar la faza seriilor preliminare, care se încheie la 25 februarie 2018.
Se califică în semifinale, la feminin, echipele clasate pe primele trei locuri în serii, iar la masculin primele trei clasate plus cel mai bun loc  4 din seriile cu 5 sau 6 echipe.

Semifinalele se dispută în două etape. În prima, echipele sunt împărțite în 4 grupe, în care se joacă fiecare cu fiecare. Perioada acestor turnee este 21-25 martie 2018 la feminin, respectiv 23-25 martie, la masculin. Prima clasată din aceste grupe se califică la turneul final. Ocupantele locurilor 2-3 vor juca în etapa a doua a semifinalelor. Turneele acelea sunt programate în perioada 20-22 aprilie. Echipele clasate pe primul loc se califică la turneul final.

Turneele finale, care vor reuni 6 echipe, sunt programate în perioada 16-20 mai, atât la cadeți, cât și la cadete. Se joacă fiecare cu fiecare, clasamentul final fiind cel de la sfârșitul celor cinci etape ale turneului.

Echipele campioane sunt LAPI Dej, la masculin, respectiv Medicina Târgu Mureș, la feminin.

Iată programul primei etape, atât la cadete, cât și la cadeți. Ca în fiecare an, aștept rezultatele partidelor la care sunteți implicați ca jucători, arbitri sau spectatori. De asemenea, dacă aveți fotografii de la meciuri, sunt binevenite. Toate pot fi transmise pe e-mail, la adresa contact@doarvolei.ro , pe pagina de Facebook a site-ului doarvolei.ro, sau pe watsapp, la numărul 0730 660361.


Cadeți: Programul primei etape

Seria A

LPS Suceava – CSS Nicu Gane Falticeni

VCM LPS Piatra Neamt – CSS Botosani

Seria B

Dinamo Bucuresti – CSM Bucuresti

CNMV Ploiesti – CTF Mihai I Bucuresti

Seria C

CNMB Ramnicu Valcea – CS Westar Arad

CNNT Craiova – CS Provolei Arad

CSS Caransebes – CSS Blaj

Seria D

CSS Lapi Dej – CS Ocna Mures

CSS Toplita – CSS Zalau

Seria E

CSS Tulcea – CS Arcada Galati

CSS Buzau – CSS Ramnicu Sarat

Cadete: Programul primei etape

Seria A

CSS Unirea Iasi – CSS Bacau

LPS Suceava – LPS CSM Focsani

Seria B

CSM LPS Braila – CSS 1 Momentos Constanta

CSM Rm. Sarat – Laguna B.P. CS Basdeu Constanta

Seria C

CSM Bucuresti – CS Dinamo Bucuresti

CSS 5 Bucuresti – CS IOR Bucuresti

Seria D

CSS Targoviste – CSM Ploiesti

CSS Buzau – CTF Mihai I Bucuresti

Seria E

CSS Turda – CSU Medicina CNEU Tg. Mures

CSS Sibiu – CSS Blaj

Seria F

CSS Lugoj – CS Victoria Nadlac

CSS Caransebes – CSS Bega Timisoara

Seria H

CNMB Rm. Valcea – CS Dacia Mioveni

CNNT Craiova – CSS Tg. Jiu

CSV Craiova – LPS Pitesti

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns