Start în turneul preolimpic european. Francezii, fotografie și victorie cu dedicație pentru Kevin Tillie, devenit tată vineri

Componenții naționalei de volei masculin a Franței pozează simulând că țin un copil în brațe, ca omagiu pentru coechipierul lor, Kevin Tillie, care a devenit tată înaintea startului turneului preolimpic european. Franța a învins Serbia cu scorul de 3-0

A început turneul preolimpic european la volei mai sculin. Prima zi a consemnat o surpriză, victoria clară a Franței în fața campioanei europene, Serbia.
Franța s-a impus cu scorul de 3-0, mai lejer decât și-ar fi imaginat cineva. Jean Patry, înlocuitorul lui Boyer, care nu a mai venit la lot din cauza unui conflict cu Ngapeth, a făcut furori pe postul de fals și, cu cele 24 de puncte reușite și-a dus echipa spre o victorie, nesperat de clară, așa cum recunoștea chiar el după meci.

Victoria a fost dedicată de francezi lui Kevin Tillie, dar nu pentru că fiul antrenorului, ci pentru că de vineri a intrat în rândul tăticilor, soția sa născând o fetiță, Olivia. De alfel, dedicația a fost vizibilă încă de dinaintea startului partidei, de la fotografia oficială, în care toți jucătorii au pozat fie cu un ”bebeluș” în brațe, fie cu degetul mare în gură pe post de suzetă. De asemenea, Kevin Tillie ținea în brațe mingea de volei ca pe un nou-născut.

Componenții naționalei de volei masculin a Franței pozează simulând că țin un copil în brațe, ca omagiu pentru coechipierul lor, Kevin Tillie, care a devenit tată înaintea startului turneului preolimpic european. Franța a învins Serbia cu scorul de 3-0
Naționala Franței la poza de grup de dinaintea primului meci din turneul preolimpic european. Fotografia este cu dedicație pentru proaspătul tătic Kevin Tillie (FOTO: CEV)


Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

În Grupa A s-au disputat două partide, în care favoritele s-au impus cu 3-0. Slovenia a învins Belgia, iar Germania a dispus de Cehia, dar meciurile, în special primul, au fost spectaculoase.

Luni intră în cursă Bulgaria și Olanda, care duminică au stat. Vecinii de la sud de Dunăre vor juca împotriva francezilor, în cel mai interesant meci al zilei.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Programul și rezultatele partidelor din calificările europene pentru Jocurile Olimpice (m)

Duminică, 5 ianuarie

Franța – Serbia 3-0 (25-21, 25-21, 25-22) – Grupa B

Slovenia – Belgia 3-0 (25-23, 28-26, 25-20) – Grupa A

Cehia – Germania 0-3 (19-25, 22-25, 20-25) – Grupa A

Luni, 6 ianuarie

15.00: Olanda – Serbia (Grupa B)

18.00: Bulgaria – Franța (Grupa B)

21.10: Belgia – Germania (Grupa A)

Marți, 7 ianuarie

15.00: Bulgaria – Olanda (Grupa B)

18.00: Belgia – Cehia (Grupa A)

21.10: Germania – Slovenia (Grupa A)

Miercuri, 8 ianuarie

15.30: Serbia – Bulgaria (Grupa B)

21.45: Franța – Olanda (Grupa B)

18.30: Slovenia – Cehia (Grupa A)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns