ȘTIRI DIN VOLEI, 1 ianuarie 2018: Kevin Le Roux a semnat cu Rennes Volley și va juca pe un post surpriză

kevin le roux volei

Începând de azi, voi încerca să public cât de des se poate, știri din voleiul mondial. Cele mai interesante – în opinia mea – vor fi grupate sub denumirea generică de” stiri din volei”. Sper că va ieși ceva interesant. Acum veți găsi și știri puțin mai vechi, pentru că de Revelion de regulă nu se întâmplă nimic notabil în sport.


 1. Kevin Le Roux revine în Franța. Centrul naționalei Franței, Kevin le Roux, și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Dinamo Moscova și va juca începând din luna ianuarie la formația franceză de primă ligă Rennes Volley. O formație care se cam chinuiește în campionat, obținând două victorii în 11 meciuri. Curios e că el va juca la această formație, cu care a semnat doar până în vară, pe postul de universal. Francezul a mai evoluat pe acest post în Coreea de Sud, când juca la Skywalkers. Le Roux revine în campionatul Franței după 5 ani, ultima oară fiind legitimat la AS Cannes.
 2. Kevin Le Roux volei franta
  Kevin Le Roux
 3. Toniutti și-a prelungit contractul cu Zaksa. Ridicătorul naționalei Franței, Benjamin Toniutti, și-a prelungit cu un an contractul cu formația poloneză Zaksa Kędzierzyn-Koźle. El va ajunge astfel în cel de-al patrulea an de contract cu polonezii, cu care a cucerit deja două titluri de campion.
 4. Benjamin Toniutti volei franta
  Benjamin Toniutti e ridicătorul Franței
 5. Dinamo Kazan a cucerit Cupa Rusiei la volei feminin. Dinamo Kazan a cucerit, chiar de Crăciun, Cupa Rusiei la volei feminin. În finală, Dinamo a învins cu scorul de 3-0 pe Yenisei Krasnoyarsk. Este pentru a patra oară când cupa a luat drumul vitrinei de trofee a celor din Kazan.
 6. dinamo kazan cupa rusiei volei
  Dinamo Kazan a castigat Cupa Rusiei pentru a patra oară
 7. Maritza Plovdiv a câștigat Cupa Bulgariei la volei feminin. A fost sezonul finalelor de cupă în preajma Crăciunului. În Bulgaria, Maritza Plovdiv a câștigat trofeul la volei feminin, după ce a învins în finală, cu scorul de 3-1, pe Levski Sofia.
 8. maritza plovdiv cupa bulgariei volei
  Maritza Plovdiv a primit si un cec de 5.000 de leva (aproximativ 2.500 de euro)
 9. Boskovic și Luburic, jucătorii anului în Serbia. Federația de Volei din Serbia i-a premiat pe cei mai valoroși jucători și antrenori. La feminin titlul a revenit – nici nu se putea altfel – celei mai valoroase jucătoare a Europei, Tijana Boskovic (Eczacibasi). La masculin, titlul i-a revenit lui Drazen Luburic (Zenit St. Petersburg). Cei mai buni antrenori au fost desemnați selecționerii de la feminin (Zoran Terzic), respectiv masculin (Nikola Grbic).

tiljana boskovic volei serbia
Boskovic e numarul 1 si in Europa

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns