SUA a câștigat pentru a doua oară consecutiv titlul în VNL la volei feminin

Naționala feminină de volei a SUA si-a apărat titlul în VNL

Naționala feminină de volei a SUA a cucerit pentru a doua oară consecutiv în VNL. Argintul a fost obținut de Brazilia, iar bronzul de China.
În finala mare a VNL, competiție care și-a disputat turneul final în orașul chinez Nanjing, SUA a revenit de la scorul de 0-2 la seturi și a învins cu 3-2 (20-25, 22-25, 25-15, 25-21, 15-13) Brazilia. Eroina campioanelor a fost falsul Andrea Drews, care a reușit 33 de puncte, fiind MVP-ul partidei.

Andrea Drews (nr. 11) a fost MVP-ul finalei VNL
Andrea Drews (nr. 11) a fost MVP-ul finalei VNL

Cei care ați fost la Ruse, la primul turneu VNL din acest sezon, acolo unde americancele au jucat alături de Bulgaria, Belgia și Japonia, ați văzut-o la lucru pe Drews, la fel ca și pe alte 8 coechipiere ale ei care au făcut parte acum din echipa campioană.
Alături de trofeu, campioanele au primit și un cec de un milion de dolari.

Naționala feminina de volei a SUA a primit un cec de un milion de dolari
Americancele au câștigat, pe lângă trofeu, un cec de un milion de dolari

Medaliile de bronz au fost obțiune de China, care a învins cu scorul de 3-1 Turcia. Astfel, asiaticele și-au păstrat locul ocupat la ediția trecută. De altfel, față de 2018 doar vicecampioanele s-au schimbat, Brazilia și Turcia făcând acum schimb de locuri, după ce anul trecut turcoaicele au fost pe 2, iar sud-americancele pe 4. La turneul Final 6 din acest an au mai participat Italia și Polonia.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns