Supercupa Poloniei la volei masculin s-a jucat în sala de sport a unui hotel. ZAKSA a cucerit trofeul

ZAKSA a cucerit pentru a doua oară consecutiv Supercupa Poloniei la volei masculin

ZAKSA a cucerit Supercupa Poloniei la volei masculin, prima competiție după întreruperea campionatului din cauza pandemiei. Pentru prima dată în istoria voleiului polonez, întrecerea s-a disputat în sala de sport a unui hotel.
Formația la care ridicător și căpitan este francezul Ben Toniutti a învins cu scorul de 3-1 (20-25, 25-14, 25-21, 25-19) pe PGE Skra Bełchatów și a cucerit pentru a doua oară consecutiv Supercupa Poloniei. Pentru Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle – asta e denumirea completă  a echipei – aceasta a fost chiar a doua Supercupă din istorie, ambele fiind cucerite de când la timona echipei a venit coordonatorul naționalei Franței.

Ben Toniutti, cu trofeul Supercupei Poloniei, cucerit pentru a doua oară consecutiv cu ZAKSA
Ben Toniutti, cu trofeul Supercupei Poloniei, cucerit pentru a doua oară consecutiv cu ZAKSA

Anul acesta, Supercupa Poloniei a avut un format modificat. Ea ar fi trebuit să se dispute, desigur, între campioană și câștigătoarea Cupei. Dar, dată fiind întreruperea întrecerilor din cauza coronavirusului, la competiție au fost invitate primele patru echipe din clasamentul titlurilor câștigate în ultimii 20 de ani. Astfel, am avut parte de semifinale și de finală.
Supercupa Poloniei s-a disputat în sala de sport a unui hotel

Un lucru inedit legat de Supercupa Poloniei este locul în care aceasta s-a disputat. Este vorba de sala de sport a unui hotel. E adevărat, hotelul e mai degrabă un complex, iar sala de sport ar rivaliza cu orice sală de sport pe care noi am cataloga-o drept modernă, dar pentru voleiul polonez a fost o premieră. Evident, ea nu putea fi marcată dacă partidele s-ar fi disputat cu spectatori, știut fiind că acolo astfel de meciuri se joacă având mii de oameni în tribune.

Hotelul Arlamow, unde s-a disputat Supercupa Poloniei 2020
Hotelul Arlamow, unde s-a disputat Supercupa Poloniei 2020

Așa, cum pandemia a transformat sportul într-un fel de film în direct, căci nu se mai pot trăi emoțiile partidei decât din fața televizorului, Federația Poloneză de Volei a decis ca Supercupa să se dispute în sala de sport a Hotelului Arłamów, un stabiliment de patru stele aflat într-o regiune deluroasă a Poloniei.

Hotelul Arlamow e un adevărat complex turistic
Hotelul Arlamow e un adevărat complex turistic

Brățara cu charm ”Volleyball Girl” este unul dintre produsele cele mai căutate pe Doarvolei Shop. Puteți vedea mai jos mai multe modele, iar pe site puteți afla detalii despre ele și despre culorile disponibile. Pentru comenzile mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Supercupa Poloniei la volei masculin s-a jucat în sala de sport a unui hotel. ZAKSA a cucerit trofeul

  1. Am fost la Arlamow, acum vreo 4 ani.
    Este fosta resedinta de vacanta a conducerii comuniste de pana in anii 90, si e 20 de clase peste absolut orice inseamna resort in Romania. Sala de sport e la dimensiuni de Polivalenta in ceea ce priveste terenul in sine si are loc in tribune pentru aprox 800 de persoane.
    Cum voleiul e religie in Polonia, in acelasi complex mai sunt 4 terenuri de volei pe nisip, 2 pe taraflex si 2 pe iarba.

Lasă un răspuns