Supercupa României la volei feminin are loc în această după-amiază

volei feminin supercupa romaniei
volei feminin supercupa romaniei
Afisul Supercupei Romaniei la volei feminin

În această după-amiază, Timișoara va respira volei la cel mai înalt nivel. Supercupa României la volei feminin e programată marți după-amiază de la ora 17.00.

Partida care așează față în față cele mai valoroase echipe ale sezonului trecut, campioana – Alba Blaj – și câștigătoarea Cupei României – CSM Târgoviște – este organizată în premieră la Timișoara. Un oraș care începe ușor-ușor să redescopere frumusețea voleiului și care încearcă să atragă prin toate mijloacele suporterii în sală, mai ales că de anul viitor acolo se speră să existe o echipă în prima ligă.
Până atunci, iubitorii voleiului se pot delecta cu spectacolul așteptat din partea a două dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Meciul dintre Alba Blaj și CSM Târgoviște va începe la ora 17.00 și va fi transmis în direct la DigiSport 2.

Toți spectatorii sunt așteptați să vină la sala Constantin Jude cu o jucărie de pluș pe care să o arunce în teren. Toate jucătorii vor fi strânse de o fundație caritabilă, care apoi le va împărți copiilor sărmani.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns