Divizia A1 (m): Tomis Constanţa a câştigat derby-ul cu Zalău

tomis constanta volei masculin
tomis constanta volei masculin
Tomis Constanta, sezonul 2015/2016

Tomis Constanţa a câştigat cel mai aşteptat meci al etapei a doua a Diviziei A1 la volei masculin, învingând pe Volei Municipal Zalău. Atfel spu, fiul – Martin Stoev – a câştigat un nou duel cu tatăl său, Stoian.

Campioana României, Tomis Constanţa, şi Volei Municipal Zalău au oferit un spectacol pe cinste, conform aşteptărilor şi pretenţiilor unor echipe care se anunţă drept principalele candidate la titlu în acest an.

Tomis Constanţa s-a impus cu scorul de 3-2 (26-28, 25-19, 22-25, 25-21, 15-13), la capătul unui meci în care a revenit de două ori, de la 0-1 şi 1-2. Campionii, la care s-a simţit, totuşi, lipsa de coeziune între jucători, mulţi fiind veniţi de relativ puţină vreme la echipă, a reuşit să obţină a doua victorie cu scorul de 3-2 din tot atâtea etape disputate.

În ceea ce-i priveşte pe ardeleni, aceştia au pierdut al doilea meci cu 2-3 din tot atâtea disputate. Oricum, întrecerea e abia la început, aşa că orice este posibil până la final.

Etapa va continua sâmbătă, va mai avea un meci luni și unul marți. Partida de la Galați ar fi trebuit să se joace sâmbătă, dar  a fost reprogramată pentru marti deoarece jucătorii ploieșteni au suferit o toxiinfecție alimentară.

Programul etapei a doua a Diviziei A1 (m)

Vineri

Tomis Constanța – ACS Volei Municipal Zalău 3-2 (26-28, 25-19, 22-25, 25-21, 15-13)

Sâmbătă

Ora 14.00: U Cluj – Unirea Dej

Ora 16.00: VCM PLS Piatra Neamț – SCM U Craiova

Ora 18.00: Volei Club Caransebeș – CSM București

Luni

Ora 20.00: Dinamo – Explorări Baia Mare (în direct la DigiSport 4)

Marți

Ora 17.00: Arcada Galați – Tricolorul Ploiești

[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns