Tot ce trebuie să știți despre Spike Volleyball, cel mai complet joc de volei pentru PS4, Xbox si PC lansat vreodată

Spike Volleyball, primul joc dedicat voleiului pentru PS4, Xbox si PC

Jocul Spike Volleyball este prima apariție a jocului de volei în format digital. Apărut pe 5 februarie 2019, jocul este accesibil pe PC, Playstation 4 și Xbox One. Este un joc foarte bun pentru toți cei atrași de acest fenomen sportiv.
Spike Volleyball oferă jucătorului opțiunea de a alege dintre 50 de reprezentante ale naționalelor atât masculine cât și feminine. Jocul are trei moduri principale de a juca: modul clasic în care jucatorul își alege echipa cu care acesta vrea să joace și adversarul lui este calculatorul.

Modul ”challenge”, în care jucătorul este pus în situația de a câștiga un meci care este cu mult în defavoarea sa, calculatorul alegându-i acestuia echipa cu care va urma să joace, pe când calculatorul va alege o echipă mult mai bine clasată in ierarhia jocului.

Al treilea și cel mai interesant mod de a juca Spike Volleyball este modul ”My career” în care jucatorul își alege naționala pe care vrea să o antreneze și primește o echipă cu jucători destul de slabi pe care, în timp, cu ajutorul agenților îi poate înlocui cu jucători mai buni. Modul oferă de asemenea oportunitatea de a selecta combinațiile pe care jucătorii din teren le vor folosi pe fiecare rotație, pe tot parcursul meciului. Tactica poate fi adaptată de la meci la meci, în funcție de adversarul pe care urmează să îl înfruntați.
Ce probleme trebuie remediate la Spike Volleyball

Ca orice primă apariție, Spike Volleyball nu este perfect. La o primă vedere, grafica jocului este învechită. Problemele principale ale jocului, însă nu sunt legate de grafică, ci de modul în care jocul se controlează și de faptul că jucătorilor nu le sunt scrise numele reale pe spate. Acest din urmă lucru este explicabil, deoarece dacă ar fi folosit nume reale, producătorii ar fi trebuit să plătească bani grei posesorilor, ceea ce nu se putea de la prima ediție. Dar cei care urmăresc voleiul mondial pot recunoaște profilul jucătorilor favoriți în personajele din joc.

Controalele jocului se pot intercala câteodată, în sensul că butonul folosit pentru a realiza preluarea atacului sau a serviciului este același cu butonul desemnat unui atacant din teren, ceea ce face ca în cele mai multe cazuri doar acel jucător să primească pase pe durata mai multor faze de joc. Cu siguranță se vor remedia la următoarea ediție, important fiind acest prim pas.

În ciuda acestor defecte, jocul poate aduce cu siguranță câteva ore bune de distracție oricui și cu mult mai multă satisfacție jucătorilor sau împătimiților de volei de oriunde. Este un început promițător pentru următoarele jocuri cu volei care sperăm că vor apărea în viitorul apropiat și care vor avea remediate și deficiențele semnalate.De unde poate fi cumpărat Spike Volleyball

Deocamdată, jocul nu poate fi cumpărat din România fizic, dar poate fi descărcat din magazinele online. El costă în jur de 270 de lei, dar deja au apărut reduceri, așa că e posibil să îl găsiți ceva mai ieftin.

Pentru PC îl puteți descărca de pe Steam.

Pentru Playstation 4 îl puteți descărca de pe Playstation Store.

Pentru Xbox One îl puteți descărca de pe Microsoft Store

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Lasă un răspuns