Totul despre Seria Est din Divizia A2 la volei masculin în campionatul 2019/ 2020

minge volei poza generica

A fost stabilită componența Seriei Est din cadrul Diviziei A2 la volei masculin.
Pentru prima dată după foarte mulți ani, în Seria Est a Diviziei A2 la volei masculin s-au înscris cinci echipe din București. Alături de ele, avem o formație din Râmnicu Sărat și una din Constanța. Ulterior, s-a mai înscris și una din Tulcea.

Care sunt formațiile care compun Seria Est a Diviziei A2 la volei masculin 2019/ 2020

Cele 8 formații care compun Seria Est a Diviziei A2 la volei masculin în campionatul 2019/ 2020, sunt: Rapid, CSM Râmnicu Sărat, Dinamo, Steaua, AC Volei Constanța 3.0, AV Titanii București, Știința București și ACS Volei Dream Team CSS Tulcea. Ordinea formațiilor este cea din tabela Berger.Câți străini pot evolua la echipele de Divizia A2 în campionatul 2019/ 2020

Conform regulamentului, în Divizia A2, fiecare echipă are voie să legitimeze 4 străini, dar doar doi dintre aceștia pot evolua în același timp pe teren.

Care sunt datele de disputare ale Seriei Est a Diviziei A2 (m) în campionatul 2019/ 2020

Disputarea campionatului este cea clasică. Avem mai întâi etape săptămânale, tur-retur. Prima etapă e programată la 19 octombrie, iar ultima la 15 februarie 2020. După terminarea fazei regulate, vom avea play-off-ul, în care echipele vor juca după sistemul două meciuri din trei, pentru completarea turneului final al Seriei. Împerecherea lor în play-off e clasică: locul 1 contra locului 8, 2 contra 7 etc. Meciurile din play-off vor avea loc în perioada 29 februarie 2020 – 14 martie 2020. Turneul final se va disputa în perioada 27-29 martie 2020.

Apoi, din acel turneu final, primele două formații vor promova în turneul de promovare. Conform regulamentului, echipele care au și reprezentantă în Divizia A1 nu au drept de participare la turneul de promovare, așa că Dinamo, dacă va fi în această situație, nu va avea voie să lupte în turneul final de promovare. Turneul de promovare va avea loc în perioada 24-26 aprilie 2020.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns