Totul despre Seria Vest din Divizia A2 la volei masculin, ediția 2019/ 2020

minge volei

A fost stabilită componența Seriei Vest din cadrul Diviziei A2 la volei masculin.
Seria Vest a Diviziei A2 va fi compusă din cinci formații – evident, dacă până pe 1 septembrie, data limită de modificare a Buletinului Informativ, nu vor mai apărea modificări. După cum veți vedea, doar trei echipe sunt din Vestul țării, celelalte două fiind mutate aici din cauza numărului mare de echipe – 7 – din Seria Est.

Care sunt formațiile care compun Seria Vest a Diviziei A2 la volei masculin 2019/ 2020

Cele 5 formații care compun Seria Vest a Diviziei A2 la volei masculin în campionatul 2019/ 2020, sunt: CS Pro-Volei Arad, CSS CNE LAPI Dej, ACS Volei Club 2015 Zalău, CSM Suceava și Știința Bacău. Ordinea formațiilor este cea din tabela Berger.

CITEȘTE ȘI: Ce echipe vor juca în Seria Est a Diviziei A2 la volei masculinCâți străini pot evolua la echipele de Divizia A2 în campionatul 2019/ 2020

Conform regulamentului, în Divizia A2, fiecare echipă are voie să legitimeze 4 străini, dar doar doi dintre aceștia pot evolua în același timp pe teren.

Care sunt datele de disputare ale Seriei Vest a Diviziei A2 (m) în campionatul 2019/ 2020

Disputarea campionatului este cea clasică. Avem mai întâi etape săptămânale, tur-retur. Prima etapă e programată la 19 octombrie, iar ultima la 8 februarie 2020. După terminarea fazei regulate, vom avea play-off-ul, în care primele trei clasate nu va juca, fiind calificate deja în turneul final de 4 al seriei. Ultimele două vor juca după sistemul două meciuri din trei, pentru completarea turneului final al Seriei.  Meciurile din play-off vor avea loc în perioada 29 februarie 2020 – 14 martie 2020. Turneul final se va disputa în perioada 27-29 martie 2020.

Apoi, din acel turneu final, primele două formații vor ajunge în turneul de promovare, unde se vor întâlni cu primele două clasate din turneul final al Seriei Est. Turneul de promovare va avea loc în perioada 24-26 aprilie 2020.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns