Tragere la sorți Challenge Cup: Tricolorul, Zalău, Steaua și Agroland și-au aflat adversarele

steaua echipa volei

Și formațiile din Cupa Challenge la volei masculin, respectiv feminin, și-au aflat adversarele din primele tururi. E vorba de Tricolorul Ploieşti, Volei Municipal Zalău şi Steaua, la masculin, respectiv Agroland, la feminin.
În turul 2, care va avea turul la 6-8 noiembrie şi returul la 13-15 noiembrie, Tricolorul Ploieşti va juca împotriva formației Levski Sofia. Volei Municipal Zalău va evolua împotriva echipei Buducnost Podgorica.

Calificată direct în turul al treilea, adică în 16-imi, Steaua va juca exact împotriva dublei manșe a zălăuanilor. Turul va avea loc pe 27-29 noiembrie, returul pe 4-6 decembrie.

La feminin, Agroland Timișoara va intra în 16-imi, datele fiind aceleași ca la băieți. Fetele de pe Bega vor juca împotriva învingătoare meciului dintre echipa slovenă Formis Rogoza și cea maghiară Vassas Budapesta.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns