Tragere la sorți Liga Campionilor (f): Alba Blaj știe cu cine va juca în drumul spre grupe

volei alba blaj bucurie

A avut loc tragerea la sorți a meciurilor pentru ediția următoare a Ligii Campionilor la volei feminin. S-au stabilit doar partidele fazei premergătoare grupelor, acolo unde avem și noi o formație, pe Volei Alba Blaj.
Sorții au decis ca în turul secund Alba Blaj să joace contra formației din Cehia, UP Olomouc. Partidele vor avea loc în dublă manşă eliminatorie. Manșa tur va avea loc în Cehia, în 23 sau 24 octombrie, returul la Blaj, în 30 sau 31 octombrie.

În turul al treilea, Alba Blaj ar trebui să joace contra învingătoarei meciului dintre echipa germană Allianz MTV Stuttgart câștigătoarea partidei UVC Holding Graz (Austria) – Sliedrecht Sport (Olanda). Turul va avea loc pe 6 sau 7 noiembrie, returul pe 13 noiembrie.

Cine trece de turul al treilea ajunge în grupele Ligii Campionilor, acolo unde CSM București, campioana ultimului sezon, este direct calificată. Tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor va avea loc pe 4 noiembrie.

Echipele care vor fi eliminate din tururile preliminare ale Ligii Campionilor vor continua în Cupa CEV.
Anul acesta este primul în care sistemul de desfășurare al celei mai importante competiții intercluburi s-a schimbat. După faza grupelor se vor califica 16 echipe, care vor juca optimi, apoi sferturi si semifinale după sistemul clasic al cupelor europene, adică tur-retur. Marea finală va avea loc într-o singură manșă, pe teren neutru (de fapt va fi o gazdă pentru ambele finale, masculină și feminină, din Ligă), fetele jucând sâmbătă, iar băieții duminică în weekend-ul respectiv.

Din păcate, competiția masculină va fi urmărită de noi din postura de fani neutri, pentru că nu vom avea reprezentantă. Tricolorul Ploiești nu s-a înscris în cursă, preferând Cupa Challenge.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns