Transferul lui Țvetan Sokolov la Zenit Kazan, confirmat. Iată ce se va întâmpla cu Maksim Myhailov

Bulgarul Tvetan Sokolov in actiune in finala Ligii Campionilor

Bulgarul Țvetan Sokolov este unul dintre cei mai buni jucători din Europa în acest moment. Câștigător al Ligii Campionilor cu Lube Civitanova, el va juca din sezonul următor în Rusia.
Așa cum vă spuneam acum o săptămână, când Sokolov a fost cel care a adus Liga Campionilor pentru Lube, în fața celor de la Zenit Kazan, bulgarul va evolua din campionatul 2019/ 2020 în campionatul Rusiei, chiar la Zenit. Ceea ce era la nivel de zvon a devenit oficial după ce vicepreședintele clubului Zenit Kazan, Ilham Rakhmatullin, a confirmat transferul.

Universalul Țvetan Sokolov va veni la noi, iar Maksim Mikhaylov va trece pe postul de secund. A fost de acord că acest lucru este în interesul echipei”, a declarat Rakhmatullin pentru Biznes Online. El a mai adăugat că echipa va fi antrenată și în sezonul următor de Vladimir Alekno, care va fi ajutat de Aleksey Verbov.

În vârstă de 29 de ani, Țvetan Sokolov este unul dintre primii cinci jucători din Europa pe postul de fals. El se va afla la prima experiență în campionatul Rusiei, care este considerat, alături de cel italian, cel mai valoros de pe continentul nostru. De-a lungul carierei, Sokolov a mai jucat la Marek Union-Ikvoni (2003 – 2009), din orașul natal, Dubnița, după care a început aventura italiană: Trentino (2009 – 2012 și 2013 – 2014) și Lube Civitanova (2016 – 2018). În perioada 2014 – 2016 a jucat la Halkbank Ankara, în Turcia.

La finalul aceste veri, Sokolov va fi adversarul echipei noastre în grupa de la turneul final al Campionatului European masculin.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns