Turcia a câștigat Golden League 2019 la volei masculin

Turcia e noua campioana Golden League 2019 la volei masculin

Turcia este noua campioană a Golden League. Este un titlu cucerit în premieră de voleibaliștii din Țara Semilunei.
În finala turneului găzduit de Estonia, Turcia a învins cu scorul de 3-0 (25-16, 25-21, 25-19) formația din Belarus. Pentru Turcia este prima victorie din istorie în Golden League sau în Liga Europeană, așa cum se chema competiția înainte.

Odată cu trofeul, turcii au primit și un cec de 125.000 de euro. Finalista s-a ales cu 80.000 de euro. Pe lângă bani, ambele echipe au obținut calificarea în FIVB Challenger Cup, care va avea loc în luna iulie, în Slovenia.

Turcia e noua campioana Golden League 2019 la volei masculin
Turcia a castigat in premiera Golden League

MVP-ul competiției a fost declarat ridicătorul turcilor, Arslan Ekşi, un jucător aflat într-o formă deosebită, care de multe ori și-a lăsat coechipierii doar cu un om la blocaj, sau chiar singuri cu tot terenul în față. 

Medaliile de bronz au fost câștigate de Olanda, care a învins cu 3-0 (25-22, 25-16, 25-16) echipa gazdă, Estonia, formația antrenată de Gianni Crețu.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns