Turneu preolimpic Ankara volei feminin: Turcia, prima semifinalistă. Programul meciurilor de miercuri

turcia volei feminin turneu preolimpic
turcia volei feminin turneu preolimpic
Turcia s-a calificat in semifinalele turneului preolimpic de la Ankara

Turneul preolimpic de volei feminin de la Ankara a adus o calificare înainte de termen a Turciei în semifinale. În rest, totul se joacă.

AICI vedeți ce s-a întâmplat în prima zi a turneului de la Ankara.

Ziua de marți a adus victorii oarecum normale. Singura surpriză din punctul meu de vedere a fost victoria relativ ușoară obținută de Belgia, scor 3-1 (25-19, 16-25, 27-25, 25-18), în fața Poloniei, formație care condusese cu 2-0 Rusia în prima zi.

În rest, am consemnat, tot în grupa B, o victorie a Rusiei cu 3-1 (25-16, 23-25, 25-19, 25-21) în fața Italiei, peninsularele debutând ieri în competiție.

În grupa A s-a disputat un singur meci, în care Turcia a învins cu scorul de 3-1 (27-25, 23-25, 25-16, 25-17) Germania. Un succesc care a adus calificarea gazdelor în semifinale cu o etapă înaintea terminării fazei grupelor.

Azi se dispută alte trei partide, două în Grupa A și una în Grupa B. Iată programul celor 3 meciuri, nu înainte de a vă reaminti că toate partidele sunt transmise în direct pe internet, pe site-ul laola1.tv.

Programul zilei de miercuri

Ora 14.00: Belgia – Italia

Ora 16.30: Germania – Croația

Ora 19.30: Turcia – Olanda

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Turneu preolimpic Ankara volei feminin: Turcia, prima semifinalistă. Programul meciurilor de miercuri

Lasă un răspuns