Turneul de promovare în Divizia A1 la volei masculin va avea loc la Baia Mare

css 2 baia mare volei masculin
css 2 baia mare volei masculin
CSS 2 CNE Baia Mare s-a calificat la turneul de promovare in Divizia A1

A fost stabilită gazda turneului de promovare în Divizia A1 la volei masculin.

Programat în perioada 19-21 mai, turneul de promovare în Divizia A1 la volei masculin va fi organizat de Baia Mare. Gazda a fost decisă azi, la sediul Federaţiei Române de Volei.

la turneu vor participa, pe lângă echipa gazdă, CSS 2 Baia Mare, formaţiile UVT Timişoara, Dinamo şi CSM Suceava. Primele două provin din Seria Vest a Diviziei A2, iar ultimele două din Seria Est.

Primele două clasate la finalul turneului vor promova în prima ligă a voleiului masculin.

Turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin va avea loc în  acest final de săptămână, la Timişoara. La el vor participa Agroland, „U” Cluj, Rapid şi CSM Focşani.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns