Turneul preolimpic de la Ankara îşi stabileşte azi semifinalistele

olanda volei femin preolimpic
olanda volei femin preolimpic
Olanda e ca si calificata în semifinale

Turneul preolimpic european de volei feminin de la Ankara a ajuns la ziua finală a grupelor. Azi se dispută ultimele trei meciuri.

În meciurile disputate miercuri, gazdele, Turcia, au suferit o înfrângere severă în faţa olandezelor,. Olanda s-a impus cu scorul de 3-0 (25-14, 25-10, 25-21), reducând Turcia cu picioarele pe pământ. Turcoaicele erau deja calificate în semifinale, dar acum pot pierde primul loc în grupă dacă azi Olanda va învinge cu 3-0 sau 3-1 codaşa Croaţia.

În celălalt meci al grupei A, Germania a învins Croaţia cu scorul de 3-0 (25-16, 25-14, 25-17), încheindu-şi parccursul din serie. Cu 5 puncte din trei meciuri, Germania are nevoie de o minune azi – Croaţia să învingă cu 3-0 sau 3-1 Olanda – pntru a ajunge în semifinale. Cum nu cred că se va întâmpla, se poate spune că visul olimpic al nemţoaicelor se termină aici.

Clasamentul în grupa A, înaintea disputării ultimului meci e următorul

  1. Turcia          6 puncte
  2. Germania    5 puncte
  3. Olanda         4 puncte
  4. Croaţia         1 punct

În Grupa B s-a disputat un singur meci. Italia a învins cu scorul de 3-2 (16-25, 25-23, 22-25, 25-17, 17-15) Belgia, rezultat care transformă etapa de azi într-una extrem de spectaculoasă, cu trei echipe luptând pentru două locuri.

Clasamentul în grupa B, cu o etapă înaintea finalului,  este următorul:

  1. Rusia       5 puncte
  2. Belgia      4 puncte
  3. Italia       3 puncte
  4. Polonia    1 punct

Azi au loc meciurile: Rusia – Belgia şi Italia – Polonia

Programul zilei de joi la Ankara (toate meciurile sunt transmise în direct pe Internet, pe Laola1.tv)

Ora 14.00: Rusia – Belgia

Ora 16.30: Olanda – Croaţia

Ora 19.30: Italia – Polonia

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns