Turneul preolimpic de la Berlin programează azi meciul Polonia – Germania, cu Lucian Năstase abritru

volei masculin lucian nastase arbitru
volei masculin lucian nastase arbitru
Arbitrul roman Lucian Nastase a condus meciul Franţa – Finlanda din turneul de calificare la JO

Turneul preolimpic de volei masculin de la Berlin programează azi ultimele partide din faza grupelor. Arbitrul român Lucian Năstase va conduce derby-ul zilei.

Rezultatele de ieri au lămurit în mare măsură numele calificatelor în semifinale, dar asta nu înseamnă că meciurile de azi nu au parte de miză. Să o luăm cu începutul, adică să vedem ce s-a întâmplat ieri la Berlin.

În Grupa A s-a disputat un singur meci, în care Polonia, campioana mondială, a învins cu 3-0 (25-20, 30-28, 25-19) formaţia Belgiei şi şi-a asigurat, alături de Germania, calificarea în semifinale. Ambele echipe au şase puncte şi se întâlnesc azi în ultimul meci din grupă pentru stabilirea câştigătoarei grupei şi a ocupantei locului secund. Spre marea onoare a voleiului românesc, meciul îl va avea ca Arbitru 1 pe românul Lucian Năstase!

În Grupa B s-au disputat ieri două partide. Rusia a învins cu scorul de 3-0 (25-20, 25-22, 25-17) Bulgaria şi e deja calificată în semifinale. Franţa, de asemenea, a învins cu 3-0 (25-21, 25-20, 25-16) Finlanda şi e în semifinale. Partida aceasta a fost arbitrată din scaun, de asemenea, de Lucian Năstase.

Programul meciurilor de vineri (toate partidele vor fi în direct pe laola1.tv)

Ora 15.00: Serbia – Belgia

Ora 18.00: Franţa – Bulgaria

Ora 21.00: Polonia – Germania

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns