Turneul preolimpic la volei masculin de la Berlin: Românul Lucian Năstase arbitrează Franţa – Finlanda

franta rusia ngapeth volei masculin
franta rusia ngapeth volei masculin
Francezul Ngapeth a fost din nou unul dintre cei mai buni francezi de pe teren

Turneul preolimpic european de volei masculin de la Berlin a ajuns la cea de-a treia zi. Evident, una cu meciuri foarte interesante.

Înainte de a vorbi despre programul zilei de azi, să spun câte ceva despre meciurile disputate ieri. Din rândul cărora s-a detaşat partida dintre Franţa şi Rusia, câştigată de campionii europeni cu 3-1 (25-15, 20-25, 25-17, 25-19).

Tot în grupa B, Bulgaria a debutat cu o victorie, 3-1 (29-27, 25-15, 23-25, 25-22) în faţa Finlandei.

În singurul meci disputat ieri în Grupa A, Germania, echipa ţării gazdă, a câştigat cu scorul de 3-0 (25-20, 26-24, 25-20) meciul cu Serbia şi e deja calificată în semifinale.

Azi se dispută alte trei meciuri foarte interesante. Unul dintre ele, Franţa – Finlanda, îl va avea ca arbitru 1 pe românul Lucian Năstase, ceea ce e o onoare pentru întreg voleiul românesc. Acest meci, ca şi celelalte două programate azi, vor putea fi urmărite în direct pe Internet pe LAOLA1.TV

Programul zilei de joi de la Berlin

Ora 16.00: Belgia – Polonia

Ora 19.00: Bulgaria – Rusia

Ora 21.30: Franţa – Finlanda

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Turneul preolimpic la volei masculin de la Berlin: Românul Lucian Năstase arbitrează Franţa – Finlanda

Lasă un răspuns