TVR va televiza meciurile formației Volei Alba Blaj din Liga Campionilor. Prima partidă va avea loc marți seară

Volei Alba Blaj este gata de Liga Campionilor

Începând din acest an, gazda meciurilor din Liga Campionilor la volei feminin va fi TVR. Primul meci al campioanei României, Volei Alba Blaj, va fi transmis marți seară.
Volei Alba Blaj va debuta marți, de la ora 20l.30, în grupa D a Ligii Campionilor la volei feminin, fază a competiției în care revine după un an de pauză. Primul meci va avea loc în Franța, la Nantes, pe terenul ocupantei locului secund din actuala ediție a campionatului din Hexagon. Partida Nantes – Volei Alba Blaj va fi transmisă în direct pe TVR 3, TVR-ul devenind noua casă a voleiului în acest sezon.

Volei Alba Blaj este gata de Liga Campionilor
Volei Alba Blaj este gata de Liga Campionilor (FOTO: Facebook Volei Alba Blaj)

Darko Zakoc: ”Judecând după valoarea loturilor, Volei Alba Blaj e favorită la ocuparea locului 2 în Grupa D a Ligii Campionilor”

”Suntem în fața unui nou sezon european, iar ambițiile rămân aceleași. După tragerea la sorți este evident că formația italiană Conegliano este marea favorită a acestei grupe, din moment ce e și principala favorită la cucerirea trofeului. În această grupă, cred că, judecând după valoarea loturilor, noi suntem favoriți să terminăm pe locul secund, care e cea mai dorită poziție din această grupă. Nu va fi ușor, deoarece, măcar pentru început, noi avem probleme cu startul de sezon din campionatul intern, în care nu am întâlnit până acum echipe de nivel european, așa cum sunt adversarele noastre din Liga Campionilor”, a declarat, înaintea startului competiției, Darko Zakoc, antrenorul sârb al campioanei României, Volei Alba Blaj.

În ceea ce privește meciul de la Nantes, Zakoc spune că ”acesta va fi primul test dificil al sezonului. Un meci în care ne putem da seama cum stăm în acest moment. Am urmărit echipa franceză, este una de calitate, dar cred că dacă noi vom juca așa cum știm, putem învinge și începe sezonul european în cel mai bun mod posibil. De aceea va trebui să jucăm mai bine decât am făcut-o în campionat. Trebuie să rămânem concentrați și să oferim un volei de calitate, fără să facem greșeli neforțate. Dacă vom reuși acest lucru, vom câștiga un prim meci foarte important pentru noi”, a mai sus tehnicianul ardelencelor.

Formația noastră a ajuns de ieri în Franța, zborul spre Paris făcându-se de la București. Acesta a fost și motivul pentru care campioana a jucat duminică la Voluntari meciul din etapa a șaptea, deși el era programat inițial la Blaj.

Tot marți va avea loc și cealaltă partidă din Grupa D, Imoco Conegliano – Vasas Budapesta.Liga Campionilor (f): Programul grupei D

Etapa I

Marți, 19 noiembrie

21.30 Imoco Conegliano – Vasas Budapesta

20.30 Nantes VB – Volei Alba Blaj

Etapa a II-a

Marți, 26 noiembrie

20.00 Vasas Budapesta – Nantes VB

Miercuri, 27 noiembrie

17.00 Volei Alba Blaj – Imoco Conegliano – se va juca la Târgu Mureș

Etapa a III-a

Marți, 17 decembrie

20.30 Nantes VB – Imoco Conegliano

Joi, 19 decembrie

20.00 Vasas Budapesta – Volei Alba Blaj

Etapa a IV-a

Marți, 21 ianuarie

20.30 Nantes VB – Vasas Budapesta

Miercuri, 22 ianuarie

21.30 Imoco Conegliano – Volei Alba Blaj

Etapa a V-a

Miercuri, 5 februarie

17.00 Volei Alba Blaj – Nantes VB – se va juca la Sibiu

Joi, 6 februarie

20.00 Vasas Budapesta – Imoco Conegliano

Etapa a VI-a

Marți, 18 februarie

20.00 Imoco Conegliano –  Nantes VB

17.00 Volei Alba Blaj – Vasas Budapesta – se va juca la Sibiu

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns