Universiada de vară 2017: Iată componența lotului naționalei masculine de volei a României și grupa în care vor juca

Universiada de vara va avea loc in Taipei
Universiada de vara va avea loc in Taipei

În perioada 19-31 august, în Taiwan vor avea loc meciurile celei de-a 29-a ediții a Universiadei de vară.

Sportivii români vor participa la 11 ramuri sportive, printre care și cea de volei, la masculin. Conform unui comunicat dat publicătății de Federația Sportului Școlar și Universitar, a fost deja stabilită componența naționalei României pentru această întrecere.
Vedeți mai jos sportivii care vor face deplasarea la Taipei, nu înainte de a vă spune că echipa noastră face parte dintr-o grupă cu Chile, Cehia, Rusia, Hong Kong și Australia. De altfel, aceasta e și ordinea meciurilor, primul urmând să aibă loc pe 20 august.

Lotul naționalei României la Universiada de vară

Mirel Popa

Alexandru Muscina

Claudiu Dumitru

Rareș Bălean

Ciprian Matei

Marius Iftime

Alexandru Zahar

Ștefan Lupu

Robert Vologa

Răzvan Olteanu

Codrin Mocanu

Gabriel Bontea

Paul Cămui

Antrenori: Pascu Danut si Macarie Ovidiu.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns