Universiada de vară Taipei 2017: Imagini cu voleibaliștii români la festivitatea de deschidere. Duminică joacă primul meci

nationala romania unversiada volei

La Taipei a început o nouă ediție a Universiadei de vară. Printre participanții la această competiție mondială se numără și componenții naționalei universitare de volei a României.
Așa cum era normal, componenții echipei noastre au participat, alături de ceilalți membri ai delegației României, la festivitatea de deschidere a Universiadei. De unde s-au ales cu amintiri pentru o viață, iar o parte dintre aceste amintiri au fost împărtășite cu prietenii pe Facebook. De pe conturile lor am luat și eu fotografiile pe care le vedeți mai jos, sper că nu se supără niciunul dintre ei că mi-am permis să le public.

Înainte de a vă lăsa să vedeți fotografiile și să vă bucurați alături de ei de frumusețea momentului, vă mai spun doar câteva detalii legate de participarea echipei noastre la Universiadă. Naționala României este în grupă cu Chile, Cehia, Rusia, Hong Kong și Australia, aceasta fiind și ordinea meciurilor echipei noastre. În ceea ce privește televizările, trebuie căutate în preajma fiecărei partide, căci vor exista cu siguranță stream-uri.

Programul României în grupa C de la Universiadă

Duminică, 20 august

Ora 8.00: România – Chile

Luni, 21 august

Ora 8.00: România – Cehia

Marți, 22 august

Ora 8.00: România – Rusia

Joi, 24 august

Ora 13.00: România – Hong Kong

Vineri, 25 august

Ora 15.00: România – Australia

Notă: Orele de disputare ale meciurilor sunt cele ale României. Ora locală din Taipei e cu 5 ore înaintea noastră.

Primele două clasate se califică în sferturi. Ocupantele locurilor 3-4 din grupă vor juca în turneul pentru locurile 9-16.

Lotul României de la Universiadă

Coordonatori:

Andrei Georgescu

Claudiu Dumitru

Centri:

Răzvan Olteanu

Robert Vologa

Codrin Mocanu

Extreme:

Silviu Suson

Rareș Bălean

Cătălin Miron

Marius Iftimie

Universali:

Ciprian Matei

Gabriel Bontea

Libero

Paul Cămui

Antrenor principal: Dănuț Pascu

Antrenor secund: Ovidiu Macarie

Maseur: Mirel Popa

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns