Universiada de vară Taipei 2017: România a încheiat pe locul 15

volei romania nationala universiada

Naționala masculină de volei a României a încheiat pe locul 15 Universiada de vară de la Taipei.Azi, în meciul decisiv pentru ocuparea locului 15, românii au învins cu scorul de 3-1 (25-22, 17-25, 25-23, 25-16) naționala statului Hong Kong.

După ce au terminat pe locul 3 în grupa C a Universiadei, componenții naționalei României au jucat în turneul pentru locurile 9-16. Au fost învinși însă în primul meci, cu scorul de 3-2 de Canada, urmând să joace pentru locurile 13-16. Apoi, ieri, au cedat cu 3-1 în fața Mexicului și de aceea au ajuns să joace pentru locul 15 la această competiție.

În grupă, echipa noastră a obținut trei victorii: 3-0 cu Hong Kong, 3-1 cu Australia și 3-0 cu Chile, dar a suferit și două înfrângeri: 0-3 cu Cehia și 1-3 cu Rusia.

Lotul României de la Universiadă

Coordonatori:

Andrei Georgescu

Claudiu Dumitru

Centri:

Răzvan Olteanu

Robert Vologa

Codrin Mocanu

Extreme:

Silviu Suson

Rareș Bălean

Cătălin Miron

Marius Iftimie

Universali:

Ciprian Matei – căpitan

Gabriel Bontea

Libero

Paul Cămui

Antrenor principal: Dănuț Pascu

Antrenor secund: Ovidiu Macarie

Maseur: Mirel Popa

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns