Universitatea ”Vasile Alecsandri” Bacău (f), în semifinalele Jocurilor Europene Universitare

universitatea vasile alecsandri bacau volei
universitatea vasile alecsandri bacau volei
Fetele de la Universitatea Vasile Alecsandri Bacau sunt in semifinalele Jocurilor Europene Universitare

De câteva zile, la Zagreb se dispută Jocurile Europene Universitare, acolo unde, la volei, România e reprezentată atât la masculin cât și la feminin de Universitatea” Vasile Alecsandri” Bacău.
Iar lucrurile merg foarte bine la feminin, acolo unde echipa noastră a ajuns în semifinale. În sferturile de finală, azi, româncele au învins cu scorul de 3-0 (25-20, 25-21, 25-20) Universitatea Tehnică din Munchen.

În semifinala programată sâmbătă, de la ora 21.00, echipa noastră, care este antrenată de Florin Grapă, va juca împotriva învingătoarei dintre reprezentantele Serbiei și Portugaliei.

În ceea ce-i privește pe băieți, aceștia au învins reprezentantele Finlandei si Elveției, dar au fost învinși de sportivii din Germania și Croația, ratând calificarea în sferturile de finală. Ei vor juca pentru clasament sâmbătă, contra Universității din Split.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns