Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău e campioană europeană universitară la volei feminin

romanersitatea vasile alecsandri bacau aur univ
romanersitatea vasile alecsandri bacau aur univ
Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacau a cucerit titlul european universitar la volei (Foto: Eusebiu Turcanu)

Echipa Universității ”Vasile Alexcsandri” din Bacău a cucerit titlul european universitar la volei feminin!
În finala disputată azi, fetele antrenată de Florin Grapă a învins în finală, cu scorul de 3-1 (25-19, 12-25, 25-23, 25-23), formația Universității din Lausanne.

Jocurile Europene Universitare au avut loc în orașele croate Zagreb și Rijeka. La competiție a participat și echipa masculină a aceleiași universități, care a terminat pe locul 14, după ce a pierdut cu scorul de 3-1 în fața turcilor de la Universitatea Gazi.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns