VIDEO: Cam așa atacă cel mai înalt voleibalist din lume (2,24 m)

Wuttichai Suksara cel mai inalt voleibalist
 Wuttichai Suksara cel mai inalt voleibalist
Atat de inalt este thailandezul Wuttichai Suksara

La cei 2,24 m ai săi, thailandezul Wuttichai Suksara, în vârstă de 20 de ani, este cel mai înalt voleibalist al planetei.

El a făcut recent, într-un meci, o nouă dovadă a ce poate face un centru atât de înalt. Vedeți mai jos o mostră a celui care are și destulă viteză de reacție pentru înălțimea sa.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns