VIDEO Când blocajul funcționează, restul nu mai contează

video sua serbia volei feminin
video sua serbia volei feminin
Serbia ssi SUA au oferit un meci spectaculos in Cupa Mondiala

Mai jos veți vedea, fără prea multe comentarii, ce înseamnă blocajul în viața unei echipe de volei. Câteodată înseamnă totul, așa cum veți observa din imaginile acestea, filmate în timpul meciului dintre Serbia și SUA, din cadrul Cupei Mondiale de volei feminin.

Serbia a învins cu scorul de 3-2 SUA într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din faza grupei de la Cupa Mondială de volei feminin.

A fost un meci câștigat de echipa europeană în special datorită blocajului, iar mai jos vedeți o mostră de cum trebuie să se apere o echipă. Vizionare plăcută.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns