VIDEO: Căpitanul Italiei, Simone Giannelli, despre partida cu România, de la Europene: ”Meciul cu voi va fi o adevărată luptă”

Simone Giannelli in actiune, la turneul VNL de la Varna (foto: doarvolei.ro)

Simone Giannelli este unul dintre cei mai bine cotați ridicători din lume și va fi adversarul echipei României la Campionatul European masculin de volei. Tocmai de aceea, am profitat de prezența lui la Varna, alături de naționala Italiei, pentru a afla cum vede întâlnirea cu noi de la turneul final.România cred că e o echipă bună. La Campionatul European trebuie să luăm fiecare meci ca o bătălie, ca o luptă și de asemenea cred că și cu România va fi o adevărată bătălie”, a declarat Simone Giannelli, cel care la aproape 23 de ani este căpitanul naționalei Italiei.

Vicecampion olimpic în 2016 și medaliat cu bronz la Campionatul European de acum patru ani, Giannelli spune că echipa pe care o conduce din teren nu are încă un obiectiv declarat la turneul final care va avea loc în perioada 12-29 septembrie. ”Nu știu încă, e prea devreme să stabilim un obiectiv pentru naționala noastră. Jucăm acest turneu, VNL, apoi jucăm la Europene și ne vom gândi la acest lucru când se va apropia competiția”CITEȘTE ȘI: Ce spune Simone Anzani despre meciul cu România de la Campionatul European

Simone Giannelli, in momentul acordarii interviului reporterului doarvolei.ro
Simone Giannelli, in momentul acordarii interviului reporterului doarvolei.ro

În ceea ce privește actualul format al VNL, cu meciuri în fiecare weekend timp de cinci săptămâni, pe diverse continente, Simone Giannelli este de aceeași părere cu cei care spun că e ocompetiție dificilă: ”E un format destul de obositor, pentru că avem mult de călătorit. E dificil să joci, pentru că într-o săptămână ești în China, în săptămâna următoare în Rusia, apoi în Australia sau în alte părți. Dar până la urmă, nu trebuie să ne gândim la asta ci doar să jucăm, pentru că echipa noastră este în aceeași situație cu toate celelalte. Așa că noi ne facem treaba și căutăm să jucăm cât mai bine posibil”, a declarat Simone Giannelli.

La Varna, Italia a câștigat cu același scor, 3-1, toate cele trei partide disputate, în fața Japoniei, Australiei și Bulgariei.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Lasă un răspuns