VIDEO Componenţii naţionalei de volei a Bulgariei au chemat fanii la sală într-un mod original

volei flash-mob bulgaria video
volei flash-mob bulgaria video
Voleibalistii bulgari au jucat in centrul Sofiei

Campionatul European de volei masculin care va începe vineri în Bulgaria şi Italai, a fost prefaţat într-un mod original de jucătorii naţionalei Bulgariei.

După cum veţi vedea în imaginile de mai jos, voleibaliştii bulgari au făcut în urmă cu câteva săptămâni un flash-mob în centrul Sofiei pentru a atrage spectatorii la sală. După cum veţi vedea, a ieşit ceva foarte frumos.

Campionatul European de volei masculin va avea loc în perioada 9-18 octombrie în Bulgaria şi Italia, echipele fiind împărţite în patru grupe:

Grupa A (Sofia): Bulgaria, Germania, Olanda şi Cehia

Grupa B (Torino): Italia, Franţa, Croaţia şi Estonia

Grupa C (Varna): Polonia, Belgia, Belarus şi Slovenia

Grupa D (Busto Arsizio): Rusia, Serbia, Finlanda si Slovacia

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns