VIDEO: Cristina Pîrv este AMBASADORUL VOLEIULUI ROMÂNESC în lume

cristina pirv ambasador volei romanesc
cristina pirv ambasador volei romanesc
Cristina Pirv e Ambasadorul Voleiului Romanesc in lume

Cristina Pîrv, una dintre cele mai importante jucătoare românce de volei din istoria acestui sport, este noul ambasador al voleiului românesc în lume.

Stabilită în Brazilia, fosta componentă a naționalei României, campioană a României, Braziliei și Italiei, a acceptat propunerea Federației Române de Volei de a reprezenta voleiul românesc în lume și, pe cât este posibil, să îl apropie de cel brazilian, considerat de toată lumea drept unul dintre cele mai puternic din lume.

Mai jos vedeți o fotografie din 4 mai, de la sediul FRV. Aceea a fost ziua în care Cristina Pîrv (44 de ani) a fost investită în mod oficial de președintele Federației Române de Volei, Gheorghe Vișan, în această onorantă postură.

De asemenea, veți vedea și un video în care Cristina anunță public că este noul ambasador al voleiului românesc în lume. O inițiativă frumoasă, care sper că va avea efecte benefice pentru acest sport.

cristina Pirv Gheorghe visan volei
Cristina Pirv, alaturi de Gheorghe Vișan
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns