VIDEO: Iată ce atmosferă incredibilă au făcut fanii lui Iraklis Salonic la primul antrenament al echipei!

iraklis salonic fani video volei
iraklis salonic fani video volei
Jucatorii lui Iraklis Salonic au cantat cu fanii

În Grecia, fanii trăiesc la cote maxime iubirea pentru echipe nu doar la fotbal sau baschet, ci și la volei.

Cea mai recentă dovadă o reprezintă aceste imagini, surprinse la primul antrenament al echipei masculine Iraklis Salonic. Iraklis e una dintre echipele importante alevoleiului din Grecia, fiind de trei ori finalistă a Ligii Campionilor, în 2005, 2006 și 2012, de cinci ori campioană a Greciei (2002, 2005, 2007, 2008, 2012) și de șase ori câștigătoare a Cupei Greciei (2000, 2002, 2004, 2005, 2006, 2012).
Iată mai jos imagini cu suporterii greci la reîntâlnirea cu echipa. Aș vrea să văd așa ceva și în România, măcar la meciuri, dacă nu la antrenamente.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns