VIDEO: Imagini impresionante, cu 65.000 de oameni intonând ”a capella” imnul Poloniei. Ceva ce doar voleiul poate oferi

record spectatori polonia serbia

Toată lumea știe deja despre recordul mondial de audiență stabilit de meciul Polonia – Serbia, din deschiderea Campionatului European de volei masculin.Ceea ce vreau să vă arăt este însă cel mai emoționant moment al serii: imnul Poloniei intonat de cei 65.000 de spectatori. A cappella, ca să fie totul până la lacrimi.

AICI PUTEȚI VEDEA: Rezultatele zilei inaugurale a Europenelor de volei masculin din Polonia.

Vedeți mai jos câteva înregistrări ale fanilor, ca să auziți cum s-a simțit în diverse colțuri ale Stadionului Național din Varșovia acest gest excepțional de patriotism. Și da, e ceva ce doar voleiul poate face. Pentru că este cel mai iubit și urmărit sport din lume.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns