VIDEO: Jucătoare cerută în căsătorie imediat după meci, în Brazilia

thaisa cerere casatorie volei logodna
thaisa cerere casatorie volei logodna
Thaisa a fost surprinsa de cererea în căsătorie

Momente demne de o telenovelă la finalul unui meci de volei. Unde altfel, decât în Brazilia?

Jucătoarea braziliană Thaisa Menezes a avut o surpriză colosală la finalul meciului pe care echipa sa, Osasco l-a câștigat cu scorul de 3-0 contra celor din Bauru. Iubitul ei, Guilherme Torrigo Pallesi, reporter sportiv în Brazilia, a cerut-o în căsătorie în fața coechipierelor și a fanilor. Evident, toată scena a fost emoționantă și totul s-a încheiat în lacrimi.

În vârstă de 28 de ani, Thaisa Menezes joacă pe postul de centru și este componentă a naționalei Braziliei din 2005 și e considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare din campionatul brazilian.

Vedeți mai jos întreaga scenă.

thaisa volei cerere casatorie nunta
Thaisa a izbucnit in lacrimi


O reclama e ceva firesc pentru Thaisa
O reclama e ceva firesc pentru Thaisa

Imaginea se mentine prin astfel de poze in Brazilia
Imaginea se mentine prin astfel de poze in Brazilia
Thaisa adora sa se fotografieze
Thaisa adora sa se fotografieze

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns