VIDEO: Jucătoarele de la CSM București, la filmările clipului pentru Ziua Națională. Imaginile sunt foarte relaxante

csm bucuresti volei masculin echipa

Voleibalistele de la CSM București au pregătit o surpriză fanilor. Ele au filmat un clip pentru Ziua Națională. Acesta apare mâine, pe 1 Decembrie, dar azi a ieșit la suprafață ceva mult mai haios: filmul din ”culise”, de la filmări.
Lidere la zi în Campionatul Național, voleibalistele de la CSM București au luat o pauză de la pregătirea meciului sezonului din Cupa CEV, contra rusoaicelor de la Uralochka Ekaterinburg, care va avea loc pe 12 decembrie, la sala Rapid și au pregătit ceva special tuturor românilor.

Câștigătoare ale Cupei Challenge în 2016, sportivele antrenate acum de turcul Ferhat Akbaș au dorit să transmită oamenilor din țara noastră gândurile lor bune cu ocazia Zilei Naționale. Și pentru că au vrut să se simtă mai aproape de români și să-și arate recunoștința față de români, voleibalistele străine de la CSM București au încercat să facă acest lucru în limba noastră. Evident că a ieșit ceva foarte haios. De fapt, vă puteți convinge singuri, în filmulețul realizat ”în culise”.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns