VIDEO: Jucătoarele Italiei și Thailandei au oferit momente unice în Liga Mondială

liga mondiala italia thailanda volei dans
liga mondiala italia thailanda volei dans
Componentele nationalelor Italiei și Thailandei au dansat impreuna dupa intreruperea curentului

O pană de curent apărută în timpul meciului Italia – Thailanda, din Liga Mondială la volei feminin, a oferit momente unice. Jucătoarele au demonstrat că rivalitatea e doar pe hârtie, dansând sau jucându-se împreună în aplauele publicului.

Meciul de vineri seară, de la Bari, dintre Italia și Thailanda, a fost întrerupt în setul secund, la scorul de 25-10, 16-15 în favoarea Italiei, din cauza unei defecțiuni a sistemului de iluminare. Moment fructificat la maximum de jucatoarele de pe teren, care au jucat in echipe mixte, au dansat si au cântat alături de formația aflată în sală pentru a face atmosferă.

Mai jos vedeți câteva imagini sugestive pentru ceea ce s-a petrecut pe teren după stingerea luminii. Partida va fi reprogramată pentru luni. Meciul conteaza pentru Grupa F, saptamana a doua, a FIVB World Grand Prix, după cum e denumirea oficială a competiției.
 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns