VIDEO: Simone Anzani a prefațat meciul contra românilor, de la Europene: ”Aveți o echipă bună”

Simone Anzani, la Varna, in 2019

Italia, una dintre adversarele României din grupa turneului final al Campionatului European masculin de volei, a jucat în weekend-ul trecut la Varna, în VNL. A fost prilejul ideal pentru a afla de la centrul Simone Anzani, unul dintre jucătorii care cu siguranță se va regăsi în lotul pentru competiția care va avea loc între 12 și 29 septembrie, cum vede meciul cu România, dar și participarea echipei sale la Campionatul European.

”Campionatul European este de fiecare dată foarte puternic, deoarece sunt câteva dintre cele mai valoroase echipe din lume, ca Franța, Serbia, Rusia, noi, Italia. Nu am jucat contra României niciodată, dar cred că este o echipă bună, pentru că joacă la Campionatul European și atunci înseamnă că este o echipă bună”, a spus Anzani în exclusivitate pentru doarvolei.ro.

În vârstă de 27 de ani, centrul de 2,04 m are o experiență deosebită la nivelul echipei naționale, al cărei component este de 7 ani. În acest timp, a cucerit o medalie de bronz la Europenele din 2015, un argint la Cupa Mondială din același an și un alt bronz în Liga Mondială din 2014.Simone Anzani, in momentul interviului acordat reporterului doarvolei.ro
Simone Anzani, in momentul interviului acordat reporterului doarvolei.ro

Jucător cu zeci de competiții importante la activ, Anzani este cel mai în măsură să aprecieze dacă actualul format al VNL, criticat de mulți voleibaliști de valoare, este de părere că anul acesta echipa lui a fost avantajată de program. ”Din fericire, anul acesta pentru noi VNL nu e așa obositor, cu multe deplasări lungi. Singura deplasare lungă a fost în China, apoi am mers în Rusia, acum în Bulgaria, apoi ne reîntoarcem în Italia. Pentru noi a fost bine, dar pentru alte țări, de exemplu Rusia… Acum ei sunt în Iran, apoi merg în Brazilia și apoi în Australia. Pentru mine e unul dintre cele mai grele lucruri, pentru că apoi, din cauza oboselii, nu mai poți arăta pe teren tot ce știi să joci”, a mai spus Anzani.


Anzani a fost susținut de părinți din tribune

Simone Anzani a avut la Varna un motiv în plus să joace bine: a fost urmărit din tribune de părinți. Aceștia au venit în Bulgaria prin România, adică au zburat până la București, după care au închiriat o mașină, cu care au călătorit în Varna. La finalul fiecărei partide, Anzani mergea în tribune la părinții săi, cu care petrecea aproape o jumătate de oră.

Simone Anzani isi sărută mama, in tribune la Varna
Simone Anzani isi sărută mama, in tribune la Varna (foto: doarvolei.ro)
Simone Anzani, alături de părinți, la Varna
Simone Anzani, alături de părinți, la Varna (foto: doarvolei.ro)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Lasă un răspuns