VIDEO Uneori mingea de volei poate produce şi accidentări

volei china japonia world cup
volei china japonia world cup
Changning Zhang a făcut blocaj cu faţa

Uneori, în volei, un atac poate produce la propriu ravagii, În special dacă sportivii aflaţi în apărare nu au timp să reacţioneze.
În continuare puteţi vedea două clipuri cu „accidente de muncă”, dacă le pot spune aşa. Ambele s-au produs în meciuri feminine. Primul e din meciul China – Japonia, de acum aproximativ o lună,din finala World Cup Grand Prix, acolo unde chinezoaica Changning Zhang a făcut, la propriu, blocaj cu faţa.

Al doilea este din meciul dintre Japonia şi Rusia, de la Cupa Mondială care are loc chiar în Japonia. O veşi vedea pe jucătoarea gazdelor, Chizuru Koto, recepţionând direct în cap un atac al Tatianei Kosheleva.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “VIDEO Uneori mingea de volei poate produce şi accidentări

Lasă un răspuns