VIDEO: Volei pe vârful stâncilor. Cine sunt cei doi temerari care au acceptat provocarea

Christian Sorum si Anders Mol au jucat volei pe vârful stâncilor, la 150 de m înălțime

Imaginile cu doi voleibaliști care au făcut pase cu o minge de volei stând, fiecare, pe câte un vârf de stâncă, au făcut înconjurul lumii. Iată cine sunt cei doi.
Ideea videoclipului care a devenit viral a aparținut celor de la Red Bull, care îi sponsorizează pe amândoi protagoniștii și care au dorit, ca de obicei, să facă ceva memorabil. Și le-a ieșit foarte bine.

Christian Sorum si Anders Mol au jucat volei pe vârful stâncilor, la 150 de m înălțime
Christian Sorum si Anders Mol au jucat volei pe vârful stâncilor, la 150 de m înălțime

Au răspuns acestei provocări norvegienii Anders Mol (23 de ani) și Christian Sandlie Sorum (24 de ani), nimeni alții decât liderii clasamentului mondial de volei pe plajă și medaliați cu bronz la Campionatul Mondial de anul trecut.
Christian Sorum (stânga) si Anders Mol, cu medalia cucerită la turneul FIVB de la Roma, ultimul din 2019
Christian Sorum (stânga) si Anders Mol, cu medalia cucerită la turneul FIVB de la Roma, ultimul din 2019

Ei și-au înfrânt temerile și au urcat, altături de alpiniși profesioniști, pe cele două vârfuri care reprezintă o adevărată carte de vizită a orașului Svolvaer, din insulele Lofoten.

Cei doi voleibaliști, bucuroși la finalul încercării unice
Cei doi voleibaliști, bucuroși la finalul încercării unice

Cu o înălțime de 150 de metri, cele două vârfuri ale piscului numit Svolvaergeita, sunt situate la o depărtare de 1,5 m unul de celălalt și, pentru o scurtă perioadă de timp au devenit teren de volei pentru cei doi campioni norvegieni.

 

View this post on Instagram

 

@andybmol @christiansorum are NOT afraid of heights 😉 📸: @its.petter

A post shared by Beachvolley Vikings (@beachvolleyvikings) on

Panorama este superbă doar dacă nu ai rău de înălțime
Panorama este superbă doar dacă nu ai rău de înălțime

”Acesta este cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut vreodată în voleiul pe plajă. Nu îmi vine să cred că am urcat până sus și am jucat acolo volei. Panorama e greu de descris, dar cred că fotografiile și înregistrările video vorbesc singure despre ce a fost acolo”, a scris, ulterior, pe Instagram, Christian Sandlie Sorum.

Cadoul ideal pentru jucătoarele de volei de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, acolo de unde puteți comanda fel de fel de produse corespunzătoare pasiunii voastre. Mai jos puteți vedea setul de lanț cu pandantiv și cercei. Comenzile mai mari de 100 de lei beneficiază de transport gratuit în toată țara.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns