Vineri încep și semifinalele Golden League la feminin. Iată programul turneului Final Four

Spania si Belarus s-ar putea intalni in finala Golden League

În acest final de săptămână aflăm și noua campioană a Golden League la volei feminin. Turneul Final Four se dispută vineri și sâmbătă la Varazdin, în Croația.Cum deținătoarea titlului este Bulgaria, formație care anul trecut a promovat până în VNL, acolo unde a evoluat în acest sezon, cu siguranță vom avea o nouă campioană a competiției.

Pentru trofeu se bat patru formații. Pe lângă gazdele din Croația, se mai află în luptă Spania, Cehia și Belarus. Primele două vor juca într-o semifinală, iar celelalte două în cealaltă. Meciurile au loc vineri. Dintre cele patru, Cehia e singura care a mai câștigat competiția (pe vremea când se chema Liga Europeană), în 2012. Favorită după parcursul din grupe pare a fi Belarus, echipă care nu a pierdut nici un meci în cele 6 disputate.Miza este una importantă, pentru că finalistele se califică la FIVB Challenger Cup, competiție care va avea loc în Peru, luna viitoare, competiție a cărei câștigătoare va juca în VNL 2020.

Ca și în competiția masculină, organizată la Tallinn, în Estonia, și în cea feminină există aceeași miză financiară: finalista Golden League se alege cu 80.000 de euro, iar campioana cu 125.000 de euro.

Program semifinale Golden League (f) 2019

Vineri, 21 iunie

17.00 Cehia – Belarus

20.00 Croația – Spania

Notă: Finalele au loc sâmbătă, de la aceleași ore.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns