Vlad Kantor, liberoul echipei României: ”De mult nu am mai trăit un asemenea meci”

Vlad Kantor, la preluare în meciul cu Grecia

Liberoul naționalei masculine de volei a României, Vlad Kantor, a fost unul dintre factorii cheie ai victoriei cu 3-2 obținute de echipa noastră în Grecia.
La finalul partidei, Vlad Kantor, care a avut 61% preluări pozitive, a vorbit cu doarvolei.ro despre acest meci, făcând un scurt rezumat al acestuia. El a recunoscut că a fost o luptă cum rar i-a fost dat să trăiască pe terenul de volei. „Meciul a fost unul spectaculos. Recunosc că de mult nu am mai trăit un asemenea meci. Am arătat în partida de miercuri ca suntem o echipă sudată, care nu renunță. Grecia a început meciul în forță, cu servicii foarte bune și cu principalul lor atacant (n.r. falsul Nikos Zoupani, autor a 27 de puncte) într-o zi bună. Am început să ne intrăm în joc, să îi blocăm și să aducem primirea din ce în ce mai bine. Sper să jucăm la fel de bine și frumos și să obținem victoria în meciul de acasă”, a declarat Vlad Kantor (24 de ani).

CITEȘTE ȘI: Ce a declarat căpitanul naționalei României, Laurențiu Lică, după victoria din Grecia

CITEȘTE ȘI: Ce a declarat Ciprian Matei după victoria din Grecia

CITEȘTE ȘI: Ce a declarat Rareș Bălean după victoria din Grecia


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns