VNL 2019 (m): Vineri avem trei meciuri ca trei finale: Iran – Italia, SUA – Brazilia și Franța – Rusia

Editia 2019 a VNL incepe vineri, 31 mai

Ediția 2019 a Volleyball Nations League (VNL) la volei masculin începe vineri cu trei meciuri care ar putea reprezenta oricând finala competiției.
Ziua va fi deschisă, de la ora 11.00, ora României, de partida Iran – Italia. Ea face parte din grupa care se dispută în China, țara gazdă urmând să joace de la ora 15.00 contra Germaniei.

Apoi, în Polonia, de la ora 18.30, ora României, va începe un meci de vis: SUA – Brazilia. Gazdele turneului, campionii mondiali, vor juca de la ora 21.30 contra Australiei.

Al treilea meci extraordinar de interesant are loc de la ora 21.00 și pune față în față echipele Franței și Rusiei. Meciul se dispută în cadrul grupei din Serbia, acolo unde țara organizatoare va juca, de la ora 18.00, contra Japoniei.

După ce ați citit meciurile acestea, a patra grupă pare total neinteresantă, deși sunt niște echipe foarte foarte bune și acolo, după cum veți vedea. Pentru că aceasta are loc în Argentina, partidele vor începe practic pe 1 iunie, și este vorba de confruntările Canada – Bulgaria (ora 0.10) și Argentina – Portugalia (ora 3.10). Primul meci e foarte important pentru viitoarea luptă pentru evitarea retrogradării, căci Canada și Bulgaria, ca și Portugalia, de altfel, fac parte din grupul de patru formații challenger, din care cea clasată cel mai prost va pica în grupa inferioară ca valoare.
Sistemul de disputare al VNL 2019 la masculin

Sistemul de disputare este același cu cel din ediția trecută. Adică, în următoarele cinci săptămâni vom avea meciuri de vineri până duminică în competiția masculină. La final se face clasamentul, în care primul criteriu de departajare îl reprezintă numărul de victorii, iar ultima clasată din grupul echipelor ”challenger” va retrograda.

Trebuie spus că în această competiție formațiile sunt împărțite în două categorii. La masculin, din categoria echipelor care nu au cum să cadă din VNL indiferent de locul ocupat fac parte Argentina, Brazilia, China, Franța, Germania, Iran, Italia, Japonia, Polonia, Rusia, Serbia și SUA.

Categoria challenge este compusă din Australia, Bulgaria, Canada și nou venita Portugalia, cea care i-a luat locul retrogradatei Coreea de Sud. Practic, formația cel mai prost clasată dintre cele patru va retrograda.

Primele cinci echipe la finalul grupelor, plus SUA, care e gazda, se vor califica la turneul Final 6, care va avea loc în perioada 10-14 iulie.

Bulgaria va găzdui două grupe, la Varna și la Plovdiv

Iubitorii voleiului din România au și anul acesta prilejul de a vedea la lucru cele mai bune echipe din lume, căci Bulgaria găzduiește două turnee din VNL 2019.

Primul va avea loc la Varna, în perioada 14-16 iunie 2019, iar alături de echipa gazdă vor juca formațiile Italiei, Australiei și Japoniei. AICI puteți găsi cele mai bune oferte de cazare la Varna oferite de Booking.com.

Al doilea turneu va avea loc la Plovdiv și se va disputa în perioada 28-30 iunie. La el vor participa, în afara Bulgariei, SUA, Iran și Serbia, adică numai nume grele ale voleiului masculin actual. AICI puteți găsi cele mai bune oferte de cazare la Plovdiv oferite de Booking.com.
Unde pot fi urmărite meciurile din VNL 2019

Meciurile pot fi urmărite în direct, plătind un abonament pentru toată competiția, de 20 de euro, pe postul dedicat, volleyballworld.tv sau căutând diverse stream-uri pe net. De asemenea, mai puteți vedea meciurile pe site-urile caselor de pariuri acreditate în România. Dacă aveți măcar un leu în cont – dacă nu, trebuie depusă suma minimă cerută la constituirea contului – puteți vedea transmisiunea live a meciului în momentul în care el apare la secțiunea ”meciuri live”.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns