VNL (m): S-a stabilit finala primei ediții a competiției. Va fi spectacol total

Bucuria echipei Frantei dupa calificarea in finala VNL la volei masculin

Ediția inaugurală a Volleyball Nations League (VNL) la volei masculin are parte de o finală de vis, în care se vor întâlni chiar cele mai valoroase echipe ale competiției: Franța și Rusia.
În semifinalele disputate sâmbătă, echipa gazdă a turneului Final 6, Franța, a învins cu scorul de 3-2 SUA, în timp ce Rusia a spulberat Brazilia cu un 3-0 fără speranțe pentru sud-americani, care au pierdut seturile la 17, 18 și 14.

Astfel, în finala programată duminică, la ora 21.45, ora României, e vor lupta pentru trofeul inaugural al VNL Franța și Rusia. De fapt, primele două echipe după faza preliminară, desfășurată de-a lungul a cinci săptămâni.

Pentru medaliile de bronz vor juca, tot duminică, dar de la ora 18.00, Brazilia și SUA.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns