VNL (m): S-au stabilit semifinalele în Final 6. Iată programul meciurilor

Ngapeth a fost cel mai eficient jucator al nationalei de volei a Frantei

Cel mai important turneu de volei masculin al momentului, Final 6 din Volleyball Nations League (VNL), a ajuns în faza semifinalelor. Acolo unde, veți vedea, s-au calificat numai echipe de clasă.
După disputarea meciurilor din cele două grupe, au fost eliminate ocupantele ultimului loc din fiecare serie. Adică Serbia (grupa A), respectiv Polonia (grupa B).

În semifinale, sâmbătă, vom avea meciurile: Franța – SUA (ora 15.00, ora României) și Rusia – Brazilia (ora 17.30, ora României). Două meciuri ca două finale, care vor stabili formațiile care se vor lupta, duminică, pentru titlul ediției inaugurale a VNL.

O competiție extraordinară, care merită urmărită de la fața locului de cât mai mulți iubitori ai voleiului. Mai ales că, deși România nu participă în această competiție de elită, putem vedea echipe de top la turneele organizate în țările vecine, adică în Bulgaria sau Serbia. În Bulgaria, de exemplu, anul acesta au putut fi văzute la lucru nu mai puțin de trei dintre cele patru semifinaliste ale VNL 2018: Franța, Brazilia și Rusia. Iar în Serbia a jucat și SUA și Brazilia.
Meciurile turneului Final 6 sunt găzuite de stadionul din Lille, iar imagini cu atmosfera fabuloasă din tribune puteți vedea fie pe pagina de Facebook doarvolei, fie pe pagina de Instagram.

Rezultatele VNL 2018 (m)

Grupa A

 

Franța – Brazilia 3-2

Serbia – Brazilia 0-3

Franța – Serbia 3-0

Grupa B

Rusia – Polonia 3-1

SUA – Polonia 3-0

Rusia – SUA 3-0

Lasă un răspuns