Volei Alba Blaj și Volei Municipal Zalău au interdicție la transferuri internaționale din partea FIVB

Volei Alba Blaj este gata de Liga Campionilor

Federația Internațională de Volei (FIVB) a publicat, la 9 aprilie, noua ”listă neagră” a echipelor de club care au interdicție la efectuarea transferurilor internaționale. Pe aceasta au apărut și alte două echipe românești: Volei Alba Blaj și Volei Municipal Zalău.
Conform documentului postat pe site-ul FIVB, zălăuanii au interdicție la transferuri internaționale începând din 23 martie. La rândul său, Volei Alba Blaj a primit interdicție din data de 6 aprilie. În ambele cazuri, sancțiunea este valabilă la nivel european, după cum rezultă din documentul acesta: Tabelul echipelor de volei cu interdictie de transferuri la 9 aprilie 2020

De asemenea, puteți vedea și ce alte formații din țara noastră sunt pe această ”listă neagră” și de când. Este vorba de formațiile feminine CS Volei 2004 Constanța, CSM Satu Mare, Unic Piatra Neamț și CSU Târgu Mureș, dar și de cele masculine Tomis Constanța și AS Caransebeș.

Lista echipelor românești de volei care au interdicție la transferuri internaționale în aprilie 2019
Lista echipelor românești de volei care au interdicție la transferuri internaționale în aprilie 2019
Volei Alba Blaj și Volei Municipal Zalău au mai avut interdicție de transferuri în 2018

Ambele echipe au mai primit penalizări similare în trecut. Dacă Blajul a fost pe această listă o singură dată, în 2018, Zalăul are deja trei ”condamnări” anterioare, toate în același an, 2018. După cum vedeți din lista echipelor românești care au fost penalizate cu interdicția transferurilor internaționale, dar cărora li s-a ridicat suspendarea, se observă că unele dintre interdicțiile trecute s-au anulat și după o săptămână sau o lună, probabil după plata restanțelor. Astfel, este de așteptat ca la toamnă Blajul și Zalăul să primească din nou dreptul de a face transferuri, evident, dacă își vor plăti datoriile pentru care au fost suspendate.

CITEȘTE ȘI:   Volei pe plajă (f): Adriana Matei și Beata Vaida joacă duminică în semifinale la Miguel Pereira (Brazilia)
Lista echipelor românești de volei care au avut într-o anumită perioadă interdicție la transferuri, dar cărora li s-a ridicat penalizarea
Lista echipelor românești de volei care au avut într-o anumită perioadă interdicție la transferuri, dar cărora li s-a ridicat penalizarea

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Divizia A1 (m): Volei Municipal Zalău - Dinamo, meciul etapei a 12-a, de sâmbătă

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

2 thoughts on “Volei Alba Blaj și Volei Municipal Zalău au interdicție la transferuri internaționale din partea FIVB

Lasă un răspuns