Volei de plajă, turneu Ljubljana (f): Beata Vaida și Adriana Matei s-au calificat în FINALĂ!

beata vaida adriana matei ljubljana volei plaja
beata vaida adriana matei ljubljana volei plaja
Beata Vaida si Adriana Matei joaca finala la Ljubljana

Turneul de volei pe plajă de la Ljubljana va rămâne mult timp în memoria Beatei Vaida și a Adrianei Matei. Cele două s-au calificat în finala turneului inclus în circuitul european.

Ajunse în semifinala turneului Satelit CEV de la Ljubljana după cinci victorii – au început din calificări – Adriana Matei și Beata Vaida au continuat seria excepțională și azi. În semifinale, ele le-au învins cu scorul de 2-1 (22-24, 21-14, 15-6) cuplul sloven Jancar/ Kotnik.

În finala programată în această seară, fetele noastre vor juca împotriva principalelor favorite, nemțoaicele Behrens și Schumacher.

Maijos puteți vedea imagini cu fetele noastre de-a lungul turneului.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns