Divizia A2 (f) – Est: Cum a pierdut CSU Galați 15 puncte la Focșani. Rezultatele complete ale etapei a patra

Csu galati volei seria est
Csu galati volei seria est
CSU Galați lupta pentru calificarea in turneul de promovare

Etapa a patra a Diviziei A2 la volei feminin a avut parte de un eveniment neplăcut cauzat de o eroare de arbitraj în meciul de la Focșani.

Programat vineri, în deschiderea etapei a patra, meciul dintre CSM LPF Focșani și CSU Galați a avut parte de un eveniment neplăcut în setul secund. Conform site-ului oficial al grupării de la malul Dunării, în setul secund, când gălățencele conduceau cu 15-11, arbitrul de la foaie a sesizat că o jucătoare trecută pe foaie nu a fost deloc în teren în acel set, astfel că oaspetelor li s-au anulat, regulamentar, toate cele 15 puncte! Rămâne însă greșeala de a nu fi observat până atunci că foaia nu corespunde cu realitatea și e de așteptat că se vor da și ceva sancțiuni. ”În febra meciului am încurcat fluturaşul şi am trecut la Andreea Ordeanu numărul 7 în loc de 8. Problema e că la începutul setului, arbitrul secund a verificat formula şi a dat ok că setul poate începe pentru ca apoi la scorul de 15-11 pentru noi să se constate greşeala şi să ni se anuleze toate punctele acumulate”, a declarat pentru site-ul oficial al clubului, antrenoarea gălățencelor, Ileana Berdilă.


Rezultatele etapei a patra a Diviziei A2 (f) – Est

CSM 2007 LPS Focșani – CSU Galați 3-1 (25-21, 25-9, 12-25, 25-20)

CS SLEN 90 Medgidia – SCM Pitești 0-3

ACS Top Volei 05 Constanța – CTF Mihai I București 0-3

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns